Vintern är inte över!!

Är så trött på alla er som tjatar om att all snö ska töa bort, för att de är så jobbigt med snö överallt. Alla er som har fått för er att vintern är slut bara för att snön töar bort. Kan ju bara berätta för er att det inte riktigt går till så, det kommer inte bli sol och 25 grader varmt bara för att snön försvinner. Hoppas det inte kom som en chock. Troligen kommer det vara 1-2 grader och horisontalt regn i två tre månader istället. Tycker ni verkligen att detta låter roligare än vackert vinterväder?

Det gör ni naturligtvis inte, vet precis hur det skulle låta om snön smälte till förmån för det gamla vanliga Göteborgs regnet. Grejen är att folk vänjer sig för fort och att de inte tänker på vad de får istället. Det känns som att den enda gången som Svensken vill ha snö är några timmar på julafton, utöver det är det bara ett en massa gnäll. Men det kanske bara handlar om att det är så kul att gnälla. Lär er att jämföra, saker skulle kunna vara mycket värre. Detta är veckans väder i Göteborg:




och detta är samma veckas väder i Yakutsk, Ryssland:



Så nu är det dags för en liten jämförelse, det kanske inte är så dumt här i alla fall. Ni kan tacka mig i kommentars fältet här nedanför för att jag gett er lite perspektiv på saker, så att ni äntligen kan börja njuta av denna hittills fantastiska vinter. Varsågoda!!

Kommentarer
Postat av: hanna

Jag vill ha snö igen! NUUUUUUUU!!!! kanske ska åka upp till yakutsk ändå, det verkar ju vara där det händer...

2011-01-18 @ 20:33:57
URL: http://hannabryngelsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0